Prospectus

nl en

Minor

Let op: alle onderstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.

Inschrijving

Let op: minoren zijn alleen toegankelijk voor bachelorstudenten die hun propedeuse (van een WO-opleiding) hebben behaald.

U kunt zich voor deze minor vanaf 1 mei 2017 aanmelden via uSis: het studiegidsnummer is 2000MBEDRN (St. act. nr. 1440).
Het rooster van deze minor is nog niet bekend.

Omschrijving

Grote ondernemingen, ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en organisaties hebben behoefte aan mensen die een grondige kennis van hun vakgebied koppelen aan financieel-economische deskundigheid, bedrijfskennis en managementvaardigheden. De minor Bedrijfswetenschappen in combinatie met je eigen studie biedt deze kennis en vaardigheden. Hiermee haal je het beste uit twee werelden en krijg je een goede voorbereiding op je toekomstige loopbaan!

De minor Bedrijfswetenschappen richt zich op organisatorische, personele, financiële en marketingtechnische vraagstukken die zich binnen organisaties kunnen voordoen en focust daarbij op verschillende bedrijfswetenschappelijke disciplines zoals Entrepreneurship, Marketing, Strategic Management en Corporate Finance.

Ook proberen we met deze minor jou belangrijke (wetenschappelijke) vaardigheden bij te brengen die je later in de praktijk kunnen helpen. Denk hierbij onder andere aan het pitchen van een idee, samenwerken met anderen en omgaan met groepsdynamiek, het analyseren en omgaan met data en onderhandelen.

De minor Bedrijfswetenschappen bestaat uit twee delen van ieder 15 ec: Bedrijfswetenschappen I en Bedrijfswetenschappen II. Hieronder treft u de vakbeschrijvingen van alle vakken.

Details

Course EC Semester 1 Semester 2

Let op: minoren zijn alleen toegankelijk voor bachelorstudenten die hun propedeuse (van een WO-opleiding) hebben behaald.

semester 1

Entrepreneurship and Innovation 5
Marketing Management 5
Business Analytics 5

semester 2

Strategic Management & Leadership 5
Entrepreneurial Finance 5
Negotiation & Mediation 5